Logo Lotus

Tukaram – Aici se termină căutarea

Primul și singurul program de dezvățare personală

Detox Sufletesc este pentru tine dacă:

Ai înțeles că adevărata muncă se face din interior spre exterior.

Îți dorești să dobândești prin muncă personală o nouă înțelegere.

Ești conștient că nu există soluții minune și pastile care să ia durerea pe loc.

Te-ai săturat de cursuri și programe care nu te duc niciodată acolo unde îți dorești.


“Cât timp ești prins în capcana condiționărilor, viața este o luptă continuă. Abia când ieși din capcană poți înțelege că nu ai de ce să lupți, că totul îți este la îndemână.”

Tukaram

Despre Tukaram

Fiecare dintre noi este unic sub toate aspectele, chiar dacă, aparent, acest lucru nu e valabil. Corpul pe care îl ai pare să fie la fel cu al celor din jurul tău, dar nu este deloc așa. Respiri altfel, mergi altfel, gândești altfel, simți altfel decât toți cei din jurul tău.

La fel și înțelegerea: este unică, îți aparține în totalitate. Dacă este împrumutată, va fi doar povară, atârnând precum un bolovan pe care îl cari după tine până obosești. Îți recomand să treci dincolo de cuvinte și să încerci să pui în practică ceea ce citești, astfel încât să verifici pe propria piele ce spun.


Ce vei obține


Un instrument de transformare personală care funcționează cu precizie matematică. Acest proces este diferit și unic pentru fiecare om. Vei goli tot sacul de condiționări și vei începe să acționezi conform adevărului tău, nu al celorlalți. Vei înceta să îți mai faci rău singur și vei trăi așa cum e bine pentru tine. Vei ști mereu ce ai de făcut când apare o problemă în viața ta.

Înțelegi care este sursa suferinței

Înțelegi că suferința se naște din identificarea cu ceea ce ți se întâmplă și din rezistența care apare când nu accepți realitatea așa cum este.

Cureți programările nocive

Procesul de Detox Sufletesc te ajută să ajungi la rădăcina condiționărilor nocive și să cureți aceste toxine pentru ca inteligența ta naturală și curată să iasă la suprafață.

Identifici sursa dependenței

Înțelegi că mintea ta funcționează dependent de propriile tipare pe care tu le alimentezi continuu cu energie cât timp nu le pui conștient sub lupa atenției.

Identifici atașamentele nocive

Afli care sunt atașamentele nocive care te țin prizonier în propria viață. Înțelegi că s-au născut din frică și înveți cum să le dai drumul.

Înțelegi sursa suferinței

Identifici sursa dependenței

Cureți programările nocive

Identifici atașamentele nocive

Etapele transformării


Piramida-Detox-Sufletesc

1 – Zombismul

Un zombie este cel care trăiește din memorie, nu știe să acționeze, ci doar să reacționeze. Trăiește în somn, doar pentru supraviețuire. Zombismul este o etapă importantă care conduce ființa în mod natural, prin saturație și ”așa nu se mai poate”, la trezirea din somn.

2 – Conștientizarea

Această etapă este cea care deschide poarta înțelegerii. Este primul pas spre căutare, spre a găsi răspunsuri la întrebări. Aici există riscul să cazi în capcana căutării. Saturația și confuzia create de acumularea de informații te scot din căutare și treci la nivelul următor.

3 – Identificarea

Identificarea este un salt în profunzime, un pas spre maturizare. Maturizarea presupune să iei decizia fermă de a scăpa de suferință. Trebuie să o privești în ochi și să hotărăști să rezolvi ce este de rezolvat, indiferent de cât de dureros ar fi sau cât timp va fi necesar.

4 – Detașarea

Pe măsură ce descoperi cauzele suferinței, își face loc înțelegerea. Vezi cu ochii tăi cum, sub lumina înțelegerii, totul se transformă vizibil. Înțelegerea îți permite să te desprinzi de suferință și să accepți ceea ce este fără să mai opui rezistență.

5 – Decizia

Cât timp trăiești din memorie, deciziile tale sunt reacții inconștiente, ancorate în trecutul cu care te identifici. Pentru a lua o decizie corectă și a nu mai reacționa, înțelegi că trebuie să te desprinzi în mod conștient de trecutul emoțional.

6 – Acțiunea

Acțiunea se întâmplă natural în

”acum”, când conținutul emoțional al amintirilor tale a dispărut. Atunci când din stimul a fost îndepărtată componenta emoțională, nu mai reacționezi, ci acționezi. Acțiunea devine posibilă pentru că ai devenit liber de condiționări.


Etapele transformării


Piramida-Detox-Sufletesc

Tukaram despre identificare


Programul Detox Sufletesc

4950 lei

 • 120 de zile
 • Module video
 • Module audio
 • Exerciții
 • Prioritate și beneficii extra la înscrierile în tabere și toate evenimentele Tukaram
 • Întalniri ad-hoc pe grup cu Paul Avram Tukaram
 • Asistență pe e-mail cu specialist în metoda Detox sufletesc
 • Întâlniri speciale cu Tukaram dedicate exclusiv grupului
 • Locație: online prin e-mail, în ritmul tău. Vei primi zilnic un e-mail cu materialele de parcurs și teme practice.

Important


Deși Programul Detox Sufletesc și-a dovedit în timp eficiența și universalitatea, acesta nu este pentru toată lumea.

Programul se adresează celor care sunt familiarizați cu lucrul cu ei, fie prin scris, fie au făcut psihoterapie sau au urmat diferite cursuri sau programe de explorare personală. Deoarece programul scoate la suprafață ceea ce zace în memoria psihoemoțională, este esențial să îți cunoști propriile emoții și mecanisme psihoemoționale astfel încât să beneficiezi cu adevărat de program, care te va trece profund prin emoții, dar și dincolo de acestea.

Programul nu se adresează persoanelor care sunt la început de drum în ceea ce privește explorarea interioară.

Înainte să te înscrii în acest program, îți recomandăm să vezi dacă rezonezi cu metoda Tukaram urmărind resursele video gratuite de pe canalul youtube Tukaram sau să citești cartea ”Detox sufletesc” în care este descrisă tehnic întreaga metodă.

Din aceste considerente, intrarea în program se face pe baza unei evaluări atente, pe baza unui chestionar.


”Un om înţelept este asemenea unui chirurg care, înainte de orice, va căuta să vadă dacă te poate ajuta. A da un sfat cuiva, în necunoştinţă de cauză sau dintr-un motiv greşit, este la fel de periculos cu a administra medicamente unui om sănătos sau, mai rău, să îi dai medicație greşită unui om bolnav.”

Tukaram – Renăscut din propria cenușă

Te rugăm să completezi formularul și vei primi un chestionar și indicații importante de la consilierii de programe Tukaram.

  Nume și prenume

  Email

  Prin trimiterea formularului confirmi că ești de acord cu Politica de confidențialitate și Termeni și condiții.

  În cazul în care, în urma trimiterii formularului, nu ai primit chestionarul în decurs de o oră pe adresa de e-mail menționată, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail [email protected].

  De asemenea, te rugăm să verifici pe e-mail și folderul spam/promotions.

  Sunt de acord


  Testimoniale


  Site creat cu 💛 de Econnected.ro